Wellness

Welkom bij Woodz Lodges

Een ware oase van luxe en ontspanning, verweven met de prachtige natuur rondom. Treed binnen in een wereld van relaxatie, waar we speciaal voor jou een magische omgeving hebben gecreëerd om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven.

Onze wellness lodges zijn een plek waar privacy en comfort hand in hand gaan. Laat alle stress van je afglijden terwijl je gebruikmaakt van onze hoogwaardige sauna of jacuzzi. Te midden van een prachtig decor, geniet je van een gezellige avond met je geliefde, een vriend(in) of gewoon even ongestoord alleen.

Kom terug tot jezelf en ontdek de ware betekenis van ontspanning in onze wellnesslodges.

Laat de dagelijkse stress achter je en herontdek je innerlijke rust.

De rustgevende warmte van onze sauna ontspant niet enkel je spieren, maar kalmeert ook je geest. Of neem een verkwikkende duik in de jacuzzi, omgeven door de frisse buitenlucht en laat al je zorgen achterwege. Onze lodges zijn ontworpen met oog voor detail en voorzien van een hoogwaardige afwerking. Elk verblijf beschikt over alle moderne gemakken, zodat je in comfort kan genieten van een welverdiende rustpauze. Of je nu een romantisch weekendje weg hebt gepland of gewoon even wilt ontsnappen aan de dagelijkse routine, onze lodges zijn het ideale toevluchtsoord.

Onze lodges met wellness

Nood aan ontspanning?

Wil jij er even tussenuit gaan en volop genieten van je vrije tijd?
Bekijk dan nu ons aanbod en vindt de Lodge die bij jou past!

Boek nu je verblijf