Over ons

Woodz ligt in het hart van Limburg, meer specifiek in Viversel: de toeristische hotspot van Heusden-Zolder. Deze deelgemeente is the place to be voor wandelaars en fietsers.

Ontdek het enorme fietsroutenetwerk, de indoor wielerpiste (Wielerdroom), het Circuit van Zolder, het openluchtzwembad van Terlaemen, De Kluis, het BMX-parcour en niet te vergeten het prachtige natuurdomein Bovy.

Er is gastronomisch ook heel wat te beleven met een grote verscheidenheid aan restaurants en cafés. Woodz is geen doorsnee park. Niet enkel onze toplocatie, maar ook onze aanpak en de unieke accomodaties spreken voor zich.

Bij Woodz zijn wij ons bewust van onze impact op het milieu. Daarom zijn onze lodges niet alleen smaakvol ingericht, maar ook gebouwd met duurzame materialen en voorzien van de nieuwste energiezuinige technieken.

Boekingen, in- en uitchecken, parkeren: alles gebeurt online en contactloos om een optimale privacy te garanderen.

Wandelen, fietsen, sporten, shoppen, dineren… in de omgeving van Woodz vind je alles om te genieten van een onvergetelijke vakantie.

Wij leggen de lat graag een tikkeltje hoger en doen dat steeds met een glimlach. Wij zijn dankbaar dat je voor Woodz-lodges hebt gekozen!

Blijf op de hoogte

Kan je niet wachten om je verblijf te boeken?
Wil je graag op de hoogte blijven van de bouw van Woodz?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Subscribe